Sunday

awesome !

 
yaww ,im backk (: .ouya facebook sua xda .HAHA :) mest kmu mau tau npa neh kn ? sbb getting bored with facebook yuch .plus byk btul org gila neh bh .malas sua aku mau hndle etu fbbb .and psl facebook lha saya hmpir kehilngan orang kesyg neh bh auuw :'( sooooo..... saya pun kac lha  Deactivate Account nehh .now saya hnya perlu hndle neh blogger kn .hehe .anyyone ? mau cari saya .dri sni jha lha aa .sbb takan guna fb g .saya mau besara sua bh .ehemm2x .mlm tu aa last saya online fb and sua janjii neh dlm aty nemau on9 faceebookkk g .and alhamdulilah ary neh msk ary ke-2 saya nda checkk fb ! paling2x pn check fb sufry jha neh .ahaha .pdhl kn gatal2x jua aty aku neh mau on9 facebook aku .rindu mau  LIKE LIKE COMMENT STATUS ORANG & BERJIWANG D WALL SAYA ..

NO .NO NO NO
NO
NO
NO
NO
NO
NO
TAHAN ATY BELLE JN ON9 .





yaww .semalam pnya ceta (: 
25/12/2010 saturday .saya dgn awal sgt ! jm 8 bgun sua saya .awall kn ?? xda prnh g aku bgun awal gtu tau klu tyme2x gtu neh .haiirann neh bh .bgun jam 8 ! bgun ,mandi ,aku cuci kain ,cuci saputangan ,cuci stokin ,cuci cuci cuci segala harta aku nehh .then aku kac kemas blik .merdeka sua kn ? nahh ,abis smua bku kat rak aku ...aku o kac msuk dlm tong smph utk dibuang & dimusnahkn neh .jaat kn aku ? smua neh aku buang .kertas ujian lepas aku dari form 4 smua aku buang .nda g aku check2x tu ,direct bh aku kac msuk sna tong samaphh .rak aku yg dlunya pnh sarat dgn bku2x belajar .now ! KOSONGG ! wakakakakaka .giler2x ! btul2x merdeka ou gne ,abis bh .bku revision yg lain aku ampai kat blik adik ii .sbb next year dia g SPM ! saya ? wakak .kerja next year start ...
smngt neh aku buang buku .haha ! then tepat jm 10 aku text sufrii .

*sesi pujuk memujuk :)

'bie,bgun .pagi sua'
sekali aku tgu aa dia rep .tgu .tgu then 1015 gtu .punya lgu baby bash !
'morning ,awal jua syg bgunn neh .nppa neh ?'
'bgun bh bie .jum jln kita ,hhu :)'
'sot kha syg mau jln gne awal ?'
'isshh ,bkn skrg .nnt aa .p syg gerk dri uma jm 11.30 nehh'
'awal jua ,syg mau p mna jua awal neh ?'
'ishh ,syg mau jlln bh .sma bie .pgi kk .jum lha .bgun lhha'
'awal bh neh syg .ngantuk btul g bie nehh .ngan shpa syg awal2x gne ?'
'ngan bie lha ,p smtra tgu bie syg stay uma icha'
'syg ,bie blum tntu dpt trun neh .kn ada tunang cne'
pastuuu kena call :)



nah ,kami trun jua sma2x .tpi jm 12 lbh neh bh .haha ! smpy jha aku kat kk .nah ,nmpk sua aku dia neh kat depn wawasan ngan muka mono2x ! mata g bengkak .aku smpy aa dpn dia ....then aku salam knun tgn dia trus dia tegur .npa makeup2x neh sygg ? tau sua bie nda suka kn .syg makeup jua .ishh .kedot ! haha ! tgok ? kena mrh kn aku makeup ? pdhl celak jha aku pkai neh bhh .celak ? celak ? kmu tau apa tu celak ? aneh sguh cowok gue nehhh .then smpy jha cp ,tau pgi mna kami ? tau ? tau ? mau tau ? pgi pool lha ! apa lgi .mmg gne aa gaya dia neh .nda sah sehari klu nda melwat pool tuu .geram neh bh ! nsib ada kakak and bakal abg ipar sufri neh .nahh ! ada jua kwn aku ceta .
jalan 
jalan
jalan 
kbox
kbox 
shping
shping
beli selipar 
beli selipar 
mum jeruk 
mum jeruk 
stay pagan 
stay pagan
stay pagan 
mum .
mum .
mum .
jalan .
jalan .
jalann .
jalan ...............................smpi jm ??? jm 8 ! HAHAH ! lama kn ? mau hancur jha nda kaki aku neh bhh .mlar bjln .watt ?gmbr ? nnt saia upload aa .
hehe .smpi rmh karau trus ku nehhh bh .

aand !
 today !
saya !
abah !
mama !
aiman !
kina ! 
pergi 
membakut !
kg brunei !


   
   
 











Thursday

i need you now .

saya tidak dapat tidur .kenapa kha:(

Wednesday

wat a bored dayy (:




-
-
-
-
-


kemas2x laapppy .delete mna yg nda prlu then jumpa neh (: gmbr lama .tyme muda2x knun urng ckp :p 
haha .tyme kurus bh neh .byk g neh d lappy neh haha 
neh smua gmbr tyme aku mac lgi slim bbeh :( awal taun mayb neh haha .

tpi skrg .
mau tgok ? 
mau ? 
mau ?
mau ? 

.
.
.
.
.
.

  see hw fatty iam ?  haha .tyme sihat bh neh .besa lha bahagia kn dgn orng tersyg .
shepa ckp orng gmuk nda da yg mau ? 
mnaa ? mnaa yg ckp tu !
you wrong !  npa aku gemuk tpi berlumba lumba orng mau ma aku ? hahaha .
silap bh kmu neh .aiyer !
DONTJUDGEPEOPLEBYITSCOVER 




HAHAA .STOP .saya njoy pla ada blogger neh kn .lancar tgn saya menaip neh bh .smpy nda ble stop neh menaip .ada jha yg mau ditaip neh . kn bgus spm taip guna laappy jha ? sng jua crita .nda syg kertas kn .laju lgi neh tpi tu aa sng banar org kiri kanan belakang kn meliat atuh .nnt abis krng karangan org laen d copypaste kn .nnt shepa kna kac slh ? kerajaan jua kn .drg g nnt jdi mangsa .kecian durg ! hhee (: 
.
.
.
cerita pasal sang kekasih sayang .
adakah dia tdur xda kac tau saya ? aish .MARAH neh .penat bh tgu dia rep msg .sekali aku text 
'bie mest tdur neh kn'
menandakan aku marh lha ama dia neh .eee ~ bkin geram .tdi dia ckp mau tgok tv .so aku pun mls mau rep sbb aku pn tgok tv .aku on9 ,nnt dia msg ..nw aku free .tdur lha bh .bertuah pnya boiprend .hehe .tpi takpe ,syg ttp sygkn awak burhh :)
um ,mau tulis apa g aa ? mest mau dgr ceta aku ngan sufri neh kn ?
oke .oke .
gne .


pada masa dahulu ,d sekolah menengah teknik likas .
ada seorang goal keeper mau ngurat bdk pling tubal d teknik tyme awal2x msuk .iaitu saya lha bh (: *perasaan g aku knun tubal aa* 
gne ,sufri sma bengkel sma ex boifrend aku neh naahh .
APONK ARSHAD *klu mau tgok muka dia click jha nma dia tu aa * .
aku ngan aponk awal sua cple tyme 18.8.2008 g bhh .p ada jua kmi brek and cple .ish ,neh lgi lha players ex aku neh .dri dia lha aku bljar jadi tmba player neh bh.kami sma2x pndah teknik spya sng jmpa lha knun .tpi jn silap ,aku msk sna bkn sbb mau spent tyme ngan dia .no .no .no aku msk sbb mmg mau msk sna lha bh . then nda sngka pla tyme aku msuk sna terjmpa lha ngan sufri neh .sufri ma aponk neh antra bdk yg merayu msk teknik .so durng ada late aa msuk teknik ckit .nah sblum ex aku neh msuk teknik .aku ada kenalan kat teknik .bdk form 5 ,ada knun gossip2x kluar aku neh cple sma bdk form 5 tu .makanya saya kenal dia pn gtu2x jha bhh .xctually ,tat guy tyme aku daftar g dia mmg sua ayat bbh .dia kejar aku nehh smpy aku layan dia .aa ? nma ? nda pya lha mention .nnt malu g laki etu tau :p p aku bt bdoh jha ma laki tu .kebtulan pla ,laki yg mnt aku tu kwn sma ex bf aku c aponk neh .jadi paam2x lhha .kluar lha ceta yg tidk septutnya terjadi ....aponk pn percya neh ,trus putus kn hgbn .aku nda jua bantah sbb aku bknnya serious sgt pun dgn aponk tu .just for fun bhh . um ,sufri ckp .dia slalu nmpk aku klu tyme msa bengkel .sbb kami sebengkel kn .jdi dia pn ckp lha ngan ex aku dia mnta kat aku .then ex aku pun bgi aa numb aku ma sufri .then after few weeks aku putus ma sufri ada text dri numb neh 0162767641  .
mau kenalan knun .as u all know ,saya mmg xda mlyan orng yg xda dikenali lbh2x klu msg or call .confirm saya rejected serta merta .hahaah ,saya dia rep msg tu .pastu a few days tba2x da sama number call .mula2x nda angkat then kali-2 trus aku angakt .umm ,dia pn kenalkan lha diri dia ma aku .tyme tu mau dkt bulan 5 da ..layan jha lha .tba3x knun dia ckp mau cple ma aku nehh bh .tau apa reaksi saya lepas tu ? saya tidak layan sufri trus nehh bh . nta knpaa msl aku mau layan dia ..nah sufri pn kuyak kena reject .asal jha kmi bertembung sna bengkel mest masing2x bt nda kenal jha neh bhh .aku lgi lha jaat ,ngurat kwn dia dpn2x mata sufri g neh bh .uhh ,senggsara bh dia tyme tu .then start from tat day ,asal jmpa aku kmu bt dunno neh ...
5
6
7
8
9
smpy lha 060909 
number etu kembali call aku .tyme puasa tu .ngat g aku tyme dia call aku d blik adik aku  .tyme tu tgh mlm neh bh .damn ,byk giler kdit dia mlm tu .berjam-jam bh dia ondaphne sma aku neh  .xda sangka pla dia sgup kol berjam2x smata spya aku nda reject dia blik .tpi kn ,im admit b4 dia call aku .asal ary minggu kn aku mmg trun kk .then ,mlar neh bh aku jmpa dia .smpy ada sekali aku p kejar dia sma kazen aku smta2x mau tgok dia jln ngan shpa nehh .obses neh aku ngan dia tb2x :p lawak kn .haha ! dia kol aa .kol .kol .cerita .cerita .aku pn layan jha sbb tyme tu aku mmg single pun brek sua ma bf aku afta aponk  harun laudin :)  layann aa dia .sja bh urng ckp .and dia pn bwa brek .tnpa ragu2x aku trus trima yaw ! hahahahahaahahahah !@#$%^&* plng shit lha tu .ngam2x 12 tepat bh aku trima dia .esseh ,pnya gmbra dia tyme tu sbb berbulan bh dia tgu aku tuk trima dia jdi bf neh .auww ,start ary tu kmi pn jdi lha cple shingga skrng .wlaupun byk sua dugaan yg kami dpt .alhamdulilah .smpy skrng kmi mac g kekal and dpt pertaankan hbgn kami .pdhl byk kali sua kami brek neh bh knnn .bkn apa dri sufri neh lhaa aku dpt blajar byk sgt perkara .aku beljar cara mencintai sum1 dgn tulus ,rsa rndu ,rsa cmburu and moreee ! dia lha .sbb tu aa dia sgt berharga dlm idup aku ..

bla

bla
blal
bla .teett ! smpy cne jha aa dluan .chaw dlu bye2x (:



  
terimasss kasihh yuyu sua ajar aa (: 

:)

hhhaa (:



thanks to yuyu (: hhaah
p/s :ajar g aku nnt aa .

Tuesday

sygg !

i love my bie soo much ! HAHA 
bie .
i really need you i really miss you
i really want you i really wanna be wit you 
bie love you .syg need you .
WILL YOU BE MY PARTNER FOREVER ?

yea !

have a great week awesome with my love


hey heeyyy (: today awesome .and yesterday lagi awesome neh bh .yeaa .sama demam neh mac hhu .smlm lngsung nda dpt sleep well neh bh .uhhh ,texting ngan sufri sampy jm 2 neh .hhuh .aku mnta dia kac kawn aku cuz i cant sleep neh :( hhu .aku klu sakit mmg mnja ckit .sesak gila nafas aku semalm .ngatkn asma aku dtg neh .ckit g mau trun bwa kac bgun drngg parents aaku neh .sbb plng sakit sua dada aku neh .mcm kena tumbuk2x jha huhueee ! 
sakit jiwa neh bh aku semalam .aku pkai 2 selimut then sweater KAMI (: .then aku off kipas smpy lha pagi neh .menggeletar bh bdan aku smlm .hingus pn nda stop2x .sangt sandi .aku pn nda tau mcm aku ble demam neh .mayb sbb tlmpau pkir kn hal kami .
..
..
..
..
hhhu .ckp pasl HAL KAMI is aku ngan sufri .actually kami brek neh bh .for 1 and half days :( semuanya sbb aku neh .aku p tduh2x dia neh kn .smpy dia manas .smpay dia nda lyaan aku .ari sbtu tu lha ,hilng bhh smngat aku tuk idup trus .hhu .mssg & call dia byk kalu tpi lngsung neh xda rep .paling binggung sua aku neh bh .sbb dia nda prnh bt hal cam neh .nah ,smpy mlm .aku xda mkn xda selera bh aku lgsung .ilng selera ,supposed jln bh aku tyme tu .p kimbet .takde mood saya mau trun sbb sufri marh ngan aku neh ....and tat nite ,aku lngsung nda dpt bobo lagi .tgu text & call dri dia .tpi lngsung xda neh .nah aku text g dia .but no respond .aihay ! then aku msg msg msg msg msg msg msg msg msg msg msg msg .pastu xda angkt call aku .
DAMN SAYA PUNYA LHA SENANG ATY.
berckp aa aku ma dia neh .tpi tu aa ,aku ckp sepuluh kata dia blas :( bhurr .hampur nhe .then talk ,talk and talk smpy phne dia low bat .nahh ,im panic ! tkt dia nda plng uma neh .sbb tyme aku call dia stay sna ip .nahhh .aku call smpy mau dkt 50 neh .xda jua hrpan ! fuh :( sedihh aku neh bh .sgt sedih .menyesal aku p cari psl ma dia neh .hahahahaaa .
nahh ,tba2x tgh ari nya esok ada msg  
'hey syg'
tpi aku nda rep .hha .sja bh mls .
then bunyi g lagu baby bash ,msg dri BBIEE 
'mna syg neh ,busy kha'
HAHA .then aku pn repp .then rep rep msg msg msg msg msg and kami OKEY sua .like nuthing happen neh bh .
aku tau ,wlau cmna pn dia ttp cari aku  .
aku kenal bh dia .sgt2x kenal (: and
im happy because ..
..
..
..
..
 he forgive me 



I LOVE YOU MOHD SUFRI SULAIMAN .


*
*
*
*

 
 saya harus pergi noww (: buhbye .


bie.ilove you do much .

HAHA .mau ketawa aku neh .byk kn blogspot aku ? pasu semuanya pn gntung kn ? dri lastyear .nda prnnh aku ada blogger ygg kekal neh .mest aku bt blogger bru .sot kn !
 nah .neh last and forever aa (: jnji .

 :)

nah .mmg i tak bobo g .texting with my boo .mls mw bobo .pdahl saya demam neh bhh :( skit tekak and xda slesa neh .idung pun pya banar kn nafas neh .tkt jha asma dtgg hhu .plng xda suka aa part stay hosptl neh .TRAUMA ! and enough lerhh .nemau g .scary ! haha .oke .cne jha aa. first post aku .mw off dlu lappy neh. bye2x .